Varhaiskasvatuksen opettaja, Mikkelin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Palkkaus: 2675,44-2771,18€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vakinaiset tehtävät sijoittuvat 1.8.2024 alkaen
Emolan päiväkotiin
Kaarisillan päiväkotiin
Otavan päiväkotiin
Tuukkalan päiväkotiin
ja
Rantakylän päiväkotiin 26.8.2024 alkaen

Määräaikainen tehtävä sijoittuu vuoropäiväkoti Vilttihattuun 1.8.2024-31.5.2025. Tutustu yksiköihin verkkosivuillamme www.oppiminen.mikkeli.fi

Toimintamme pohjautuu vahvasti leikkiin. Varhaiskasvatuksen opettajilla toteutuu suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen tarkoitettu SAK-aika ja tiimeissä on hyvä yhteishenki.

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin kuuluu päävastuu lasten opetuksesta, kasvatuksesta ja hoidosta sekä lapsiryhmän toiminnan pedagogisesta suunnittelusta ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan vastuulla on myös lapsen henkilökohtaisen varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen ja arviointi. Päiväkotien yli kolmevuotiaiden lasten ryhmissä työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi lastenhoitaja. Pienimpien lasten ryhmissä työskentelee yksi opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Myös varhaiskasvatuksen sosionomi voi työskennellä opettajan työparina. Tuetuissa lapsiryhmissä toimii kaksi opettajaa ja kaksi lastenhoitajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 26 §:n mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Kelpoisuusvaatimuksena huomioidaan myös varhaiskasvatuksen sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopisteen varhaiskasvatuksen opinnot.

Työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Mikkelin kaupunki mahdollistaa vakinaiselle henkilöstölleen polkupyöräedun. Henkilöstöetuna on myös vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu Epassilla ja kattava koulutustarjonta.

Keväällä toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksena lasten huoltajat antoivat arvokasta ja myönteistä palautetta toiminnastamme. Olet tervetullut rentoon ja aktiiviseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon. Me Mikkelissä rakastamme uusia ideoita ja ennakkoluulotonta ajattelua. Olemme uskalias ja heittäytyvä tekijöiden yhteisö, jonka intohimona on kehittää ja kehittyä, innostaa ja innostua. Arvostamme pedagogista, kehittämismyönteistä ja sensitiivistä työotetta. Leikkipedagogiikka on ollut kehittämisteemamme syksystä 2022 lähtien. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta joustavasti lapsen ja perheen tarpeet huomioiden. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Varhaiskasvatustyötä ohjaavat valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet ja esiopetuksen opetussuunnitelma sekä paikalliset suunnitelmat.

Tehtäviä haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan sunnuntaihin 2.6.2024 mennessä Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus pdf-muodossa, valokuvaliitteet ovat liian isoja tiedostoja järjestelmään liitettäväksi. Haastatteluita järjestetään viikolla 23, joiden yhteydessä tarkistetaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtäviin valittujen on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valituille asetetaan koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/603855/fi_FI